Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi tıbbi malzeme alacak

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi tıbbi malzeme alacak
Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi tıbbi sarf malzeme satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da “mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.” Denildi.

Niteliği, türü ve miktarı: 10 (On) Kalem/Kısım Tüketim Malzeme Alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Sözleşme imzalandığı tarihten itibaren işe başlanılacaktır. İdarenin yazılı talebi ile faks veya mail/e-posta yoluyla bildirilen sipariş miktarları en geç 10 (On) takvim günü içerisinde teslim edilecektir. İhale dokümanında belirtilen mücbir sebepler veya verilen siparişin tamamının mücbir sebepler dışında başka bir zorunluluktan teslim edilemeyeceğinin haklı gerekçelerle dayanarak yüklenici tarafından belgelendirilmesi haricinde, sağlık tesisinin siparişi oranında teslimat gerçekleşecek, siparişin bölünerek farklı zamanlarda teslimat yapılmayacaktır. İhaledeki malzemelerin tamamının teslimi 30/06/2023 tarihine kadar gerçekleşecektir.

Tarihi ve saati: 05.08.2022 - 10:30

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

-İstekliler, İl Sağlık Müdürlüklerinden temin edilecek olan "Tıbbi Cihaz Satış Yeri Yeterlilik Belgesi" ne sahip olacak ve bu belgenin aslını ya da noter tasdikli sureti ihale dosyasında/teklif dosyasında sunacaklardır.

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler,

Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

Tüzel kişi olması halinde, teklif mektubunu imzalayanın noter tasdikli imza beyannamesi. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır. EKAP’a kayıtlı olmayan yabancı istekliler tarafından ise, ilgili ülke mevzuatı dikkate alınarak, belirtilen hususlara ilişkin gerekli belgeler sunulur.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

bilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.