Trabzonspor, 46 maç sonra ilk kez kırımızı kart gördü

Trabzonspor, 46 maç sonra ilk kez kırımızı kart gördü
Trabzonspor, kendi evinde Alanyaspor’u 1-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Bordo mavililer, karşılaşmanın 25. dakikasında 10 kişi kalırken, 46 maç sonra ilk kez kırmızı kartla maçı eksik tamamladı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftasında Trabzonspor, kendi evinde Alanyaspor’u 1-0 mağlup etti. Bordo mavililer, karşılaşmanın 25. dakikasında Abdülkadir Parmak’ın gördüğü kırmızı kart ile maçı 10 kişi tamamladı. Trabzonspor, böylece 46 maç sonra kırmızı kart gördü.

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak, Alanyaspor karşısında gördüğü kırmızı kartla takımının serisine son noktayı koydu.

Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadelenin 25. dakikasında Trabzonsporlu Abdulkadir Parmak, Manolis Siopis'e yaptığı müdahalenin ardından hakem Abdulkadir Bitigen tarafından direkt olarak kırmızı kartla oyundan atıldı.

24 yaşındaki oyuncunun gördüğü bu kart, Trabzonspor'un Süper Lig'de 46 maç (1373 gün) sonra gördüğü ilk kırmızı kart oldu.

Geçtiğimiz sezonu kırmızı kartsız kapatan Karadeniz temsilcisi, ligde en son, 2017-2018 sezonunun 32. haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında kırmızı kart görmüştü.

5 Mayıs 2018 tarihinde oynanan mücadelenin 77. dakikasında Okay Yokuşlu, 87. dakikada ise Tomas Hubocan direkt kırmızı kart ile oyundan ihraç edilmişti.