Trabzonspor'dan hazırlık maçı öncesi flaş karar

Trabzonspor'dan hazırlık maçı öncesi flaş karar
Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Trabzonspor'dan Empoli maçı öncesi açıklama geldi.

Trabzonspor, hazırlık maçında yarın Empoli ile karşılaşacak. Bordo mavililer Empoli maçının seyircisiz oynanacağını açıkladı.

Açıklamada ''''Avusturya hazırlık kampı kapsamında yarın Empoli FC ile oynayacağımız hazırlık maçı taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecektir. Taraftarımızın bilgisine sunarız.'''' ifadelerine yer verildi.

YAZARIMIZ CEVAT KOL UYARMIŞTI

Yeniçağ Spor yazarı Cevat Kol, yazdığı köşe yazısında ''''Öncelikle şunu belirtmeliyim. Bu maçın fiziki şartları futbol oynamaya müsait değil. Mahalle içinde gazozuna oynanan maç gibi.

Oyuncuların konsantre olması çok zor. Saha kenarında tacı atmaya hazır yüzlerce taraftar var! Maç sonunu düşünmek bile istemiyorum..'''' sözlerine yer vererek saha kenarında yaşanan olumsuzluklardan bahsetmişti.

Gurbetçiler bu tür müsabakalara yoğun ilgi gösteriyor. Saha kenarında oyuncuların performanslarını etkileyecek davranışlarda bulunuyor. Dün oynanan Trabzonspor-Torino maçı bitmeden taraftarlar saha kenarına geldi.

Maç sonrası oyuncuların yoğun ilgiden dolayı soyunma odalarına yorgun ve terli olarak yaklaşık bir saat sonra gidebildiği kaydedildi.

İlgili Haberler