Trabzonspor yönetimi ne yapmak istiyor

Trabzonspor yönetimi ne yapmak istiyor

Kabul edelim etmeyelim; Trabzonspor yönetimi bu durumu paraya çevirmek, nakit para akışını daha kolay elde etmek için en kolay yoldan,  yani taraftardan almakta kararlı gözüyor. Takım ikinci yarının büyük bölümünü tarihinde ilk kez kapalı gişe oynadı. Sezon başında çay parasına kombine satan yönetim ayağı düz basıp şampiyonluğu garantileyince bilet fiyatlarında 10 katı zam yaptı. Bu sezon sahasında oynadığı Kayseri, Göztepe, Beşiktaş, Fatih Karagümrük, Antalya maçlarından servet kaldırdı. Her maçın hasılatı rakamlar doğru ise ortalama 20 milyondan aşağı değil. Ülkemizdeki hayat pahalılığı göz önüne alınırsa bu durum hiç de insaflı değil.

Bu anlayışın patates, soğan ve domates fırsatçısından bir farkı yok. Yaz kış maçlarına gelen, çocuklarına şampiyon takımı göstermek isteyen anneye babaya bu durumu kim nasıl açıklayacak? İşin cıvığı öyle çıktı ki “miting!”  pardon kupa töreni bile paralı oldu. Yenikapı nasıl bedava oldu şaşırdım! Olimpiyatta oynanacak olan Altay maçı biletleri dudak uçuklatacak durumda. Bir aile en ucuz yerden maça gitse 2 bin TL ödemek zorunda. Yemek, ulaşım ücretleri hariç. Trabzonspor’un cefakar taraftarını mutlu edecek ya da mutluluğuna ortak edecek bir programı hiç mi olmayacak?
Hani beraber yürümüştük biz bu yollarda..
Hani beraber ıslanmıştık..
Yaz kış tribünde destekleyen bu insanlar sadece belediyelerin organize ettiği etkinliklerde mi eğlenecek? İyi ki meydanın göbeğinde BB. Başkanı Murat Zorluoğlu etkinlik yaptı.
Alım gücü azalan bu insanların duygularını, mutluluklarını daha fazla suistimal etmeyin..
Zor gününüzde sinek avlarsınız! Bizden söylemesi…

Yazarın Diğer Yazıları