Flaş... Hamsik ve Dorukhan Fenerbahçe maçında oynayacak mı

Flaş... Hamsik ve Dorukhan Fenerbahçe maçında oynayacak mı
Süper Lig'in 28.haftasında pazar günü Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Trabzonspor'da Marek Hamsik ve Dorukhan Toköz'ün son durumları belli oldu.

Ligde pazar günü dev bir karşılaşma oynanacak. Ligde 17 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, 4. sırada yer alan ezeli rakibi Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak.

Bordo mavili takımda dev maç öncesi en çok merak edilen konu ise sakatlıkları bulunan Marek Hamsik ve Dorukhan Toköz''ün Fenerbahçe maçında forma giyip giyemeyeceği oldu. İki futbolcunun da son durumları ortaya çıktı.

DORUKHAN VE HAMSIK''TE SON DURUM

2 haftadır özel programla takımdan ayrı olarak çalışan Marek Hamsik’in süreç içerisinde iyileşme belirtileri gösterdiği ancak mücadelede forma giyme olasılığının çok düşük olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen antrenmanda kalçasından sakatlık yaşayan Dorukhan Toköz''ün ise tedavisinin sürdüğü ifade edildi. Genç oyuncunun Fenerbahçe maçına yetişmesinin çok zor olduğu ve kadroya alınmayacağı ifade edildi.

İSTANBUL''A GELECEKLER

İki futbolcu da sakatlığı olmasına rağmen takımla birlikte İstanbul''a gelecek kafilede yer alacak.

Trabzonspor''un sezon başında kadrosuna kattığı 34 yaşındaki Marek Hamsik bordo mavili formayla 24 maça çıkarken 2 gol ve 4 asist kaydetti.

Karadeniz ekibinin bu sezon kadrosuna kattığı bir başka isim olan 25 yaşındaki Dorukhan Toköz ise 20 maçta görev alırken 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.