Trabzonspor'dan transfer bombası: Ndiaye geliyor!

Trabzonspor'dan transfer bombası: Ndiaye geliyor!
Trabzonspor'un bir dönem Galatasaray ve Osmanlıspor forması giyen Badou Ndiaye hamlesi transfer gündemine bomba gibi düştü. Bordomavili ekip ocak ayından önce transferi bitirmeyi planlıyor.

Devre arası transfer döneminde taraftarlarını memnun edecek bir isimle anlaşmak için kolları sıvayan Trabzonspor, Osmanlıspor'da gösterdiği performans sayesinde Galatasaray'a transfer olan burada da başarısını sürdürerek Avrupa'nın en prestijli liglerinden İngiltere Premiere Lig'e transfer olan Badou Ndiaye'yi renklerine katmaya hazırlanıyor.

GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

Fanatik gazetesinden Serhat Demirtaş'ın haberine göre Trabzonspor, Stoke City'de forma giyen Türkiye'deki performansıyla Galatasaraylı taraftarların gönlünde yer etmiş Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye için harekete geçti. Trabzonspor, yıldız futbolcuyu renklerine katmak için görüşmelere başladı. Transferin ocak ayından önce gerçekleşmesi bekleniyor. Bordomavili ekip Ndiaye'yi kiralık olarak takıma dahil etmek istiyor.

ORTA ALANA TAKVİYE

Sosa’yla sözleşme yenileme konusunda el sıkışan Fırtına, orta alana Ndiaye takviyesiyle kadrosuna seviye atlatmayı planlıyor. Yeniden Türkiye’ye dönmeye son derece sıcak bakan 29 yaşındaki futbolcunun da Karadeniz ekibinden gelen öneriye son derece sıcak yaklaştığı öğrenildi. Kulüpler arasında kiralama bedeli konusunda pazarlıklar başlarken ocak ayından önce bu transferin resmiyet kazanması için yönetimin hummalı bir çalışma içerisinde olduğu vurgulandı.

TÜRKİYE'DE YILDIZLAŞTI

Osmanlıspor formasıyla 75 maça çıkan Ndiaye; 18 gol, 7 asist yapmıştı. Senegalli yıldız, Aslan’da ise 50 karşılaşmada 4 gol atıp, 9 asistle oynadı.