Lider Trabzonspor'un konuğu Gaziantep FK

Lider Trabzonspor'un konuğu Gaziantep FK
Spor Toto Süper Lig'in 13.hafta maçında lider Trabzonspor ile Gaziantep FK kozlarını paylaşacak. Medical Park Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Lider Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig''in 13. haftasında bugün Gaziantep FK''yi ağırlayacak. Bordo-mavili ekip, rakibini yenerek yoluna kayıpsız devam etmeyi hedefliyor.

Medical Park Stadyumu''nda saat 20.00''de başlayacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Kırmızı siyahlı rakibi karşısında ligde üst üste 6. galibiyetini kovalayan Karadeniz temsilcisi yenilmezlik serisini de 25 maça çıkarmayı hedefliyor.

Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor''a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 24 maçta yenilmedi. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 11 beraberlik elde etti.

TRABZONSPOR - GAZİANTEP FK MUHTEMEL 11''LER:

Trabzonspor: Erce, Dorukhan, Edgar, Hugo, Trondsen, Berat, Siopsis, Abdülkadir, Djaniny, Nwakame, Cornellius

Gaziantep FK: Günay, Ertuğrul, Caulker, Djilobodji, Oğuz, Recep, Doğan, Maxim, Tosca, Sagal, Dicko

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ:

Trabzonspor''da kart cezalısı Uğurcan Çakır ile sakatlıkları bulunan Bakasetas, Hüseyin Türkmen ve Koita forma giyemeyecek. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen Hamsik''in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Teknik direktör Abdullah Avcı''nın, ligde son oynanan Beşiktaş karşılaşmasındaki 11''inden farklı olarak kalede Uğurcan''ın yerine Erce''ye, savunmada Hüseyin''in yerine cezasını tamamlayan Edgar''a, orta sahada sakatlığı bulunan Hamsik''in yerine Siopis''e, Bakasetas''ın yokluğunda da Cornelius''a forma vermesi bekleniyor.

Gaziantep FK''da kart cezalısı Figueiredo ile sakatlıkları devam eden Kenan Özer, Borven ve Halil İbrahim Pehlivan Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.