Trezeguet için Katar ekibi devrede

Trezeguet için Katar ekibi devrede
Yaz transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan yeni bir iddia ortaya atıldı. Katar ekibi Al Rayyan'ın Mısırlı golcüyü transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi.

Katar ekibi Al Rayyan'ın temsilcileri Kasımpaşa'nın kanat oyuncusu Mahmoud Trezeguet için İstanbul'a geldi.

Yaz transfer dönemi boyunca adı uzun süre Galatasaray ile anılan Trezeguet, Inter, Marsilya, Sevilla ve Stuttgart gibi takımlar ile de anılmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Kasımpaşa ile sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatan Mısırlı futbolcu, kontratında yer alan serbest kalma bedelini kaldırmıştı.

Mısır basınından KingFut'un haberine göre; Trezeguet'in sözleşmesindeki serbest kalma bedelinin kaldırılmış olmasına rağmen Al Rayyan, oyuncuyu transfer etmek için yoğun çaba harcıyor.

Al Rayyan'ın, oyuncunun eski serbest kalma bedeli olan 5 milyon €'yu ödemeye hazır olduğu ancak Kasımpaşa'nın bu teklifi reddettiği ortaya çıktı.

Katar'da 12 Eylül'de bitecek transfer döneminin tamamlanmasından önce Al Rayyan'ın tüm imkanlarını bu transfer için seferber edeceği paylaşılan bilgiler arasında. Al Rayyan, 4 maçta aldığı 8 puan ile Katar Ligi'nde 5. sırada bulunuyor.

Eski Beşiktaşlı Rodrigo Tabata, kulübün kaptanlığını yapmakta ve şimdiden simge isimlerden bir tanesi olarak görülüyor. Trezeguet, Kasımpaşa ile çıktığı 37 maçta 17 gol atma başarısı göstermiş durumda.

23 yaşındaki yıldız oyuncu, Mbaye Diagne ile birlikte Kasımpaşa'nın ligin zirvesinde oturmasındaki en büyük etkenlerden bir tanesi olarak gözüküyor.