TRT spikerleri maçı İtalya kompleksiyle anlattı vatandaşlar sinir oldu

TRT spikerleri maçı İtalya kompleksiyle anlattı vatandaşlar sinir oldu
EURO 2020'nin açılış maçında Türkiye, Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalya'ya 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmayı canlı anlatan TRT spikerleri Erdoğan Arıkan ve Levent Özçelik'in İtalya hakkındaki övgüleri ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Son Dünya Kupası Şampiyonu Fransa’yı yendiğimizi de unuttular. Oysa İtalya zayıf takımları yenerek gelmişti

Avrupa Futbol Şampiyonası''nın (EURO 2020) açılış maçında Türkiye, Roma Olimpiyat Stadı''nda İtalya''yla karşı karşıya geldi. A Milli Takım, hiçbir varlık gösteremedi maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.

"SPİKERLERE TEPKİ YAĞDI"

Karşılaşmayı TRT 1 ekranlarında anlatan spikerler Erdoğan Arıkan ve Levent Özçelik''e ise sosyal medyada büyük tepki vardı. Futbolseverler, tecrübeli iki spikeri sert eleştirdi. İkili kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu.

"BU SADECE DURUM TESPİTİ"

Maç sonu İtalya’ya övgülerine sürdüren Erdoğan Arıkan, “Bu turnuvanın belki de önemli favorisi olduklarını bu 90 dakikada gösterdiler zaten. Çok farklı, çok iyi iş yapabilen, çok iyi bir savunma kurgusu, çok iyi bir orta saha ve ileride Immobile, Berardi ve Insigne gibi önemli isimleri olan ve alternatifleri de olan bir takımdan bahsediyoruz. Tabi izleyicilerimiz İtalya’nın gücünden söz ederken, onları övdüğümüzü düşünebilirler ama bu övme falan değil sadece bir durum tespiti. Güçlü bir rakiple karşılaştık. Zor bir 90 dakikaydı ama Bizim Çocuklar’dan “Bizim Çocuklar” gibi oynamalarını bekledim bu akşam. Ona göremediğimiz için biraz üzüldük herhalde.” ifadelerini kullandı.

ZAYIF GRUPTA GÖVDE GÖSTERİSİ

İtalya, EURO 2020 Elemeleri J Grubu''nda mücadele etmiş ve 7''de 7 yaparak 21 puanla EURO 2020''ye katılmaya hak kazanmıştı. O grupta Bosna-Hersek, Ermenistan, Lihtenştayn ve Yunanistan yer alıyordu. 37gol atıp 4 gol yiyen Gök Mavililer, zayıf grupta gövde gösterisi yapmıştı.