Trump destekçileri New York'u karıştırdı

Trump destekçileri New York'u karıştırdı
ABD'de New York'un Times Meydanı'nda "Trump 2024 Amerika'yı kurtar" yazılı büyük bir bayrak açmak isteyen Trump destekçileri ve bayrağın açılmasına karşı olan Black Lives Matter (Siyahi Hayatlar Önemlidir) üyeleri arasında gerginlik yaşandı. İki grup arasında çıkan ardebede polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

New York''un Times Meydanı''nda "Trump 2024 Amerika''yı kurtar" yazılı bayrak açmak isteyen Trump destekçileri ile karşıt bir grup arasında arbede çıktı. Polisin müdahale ettiği olayda çok sayıda protestocuyu gözaltına alındı.

Olaya müdahale eden New York polisi (NYPD), Trump destekçilerinin bayrak açmasına izin vermedi ve birbirlerine saldıran iki gruptan çok sayıda göstericiyi gözaltına aldı.

Daha erken saatlerde Trump destekçileri, New York 5. Cadde''deki Trump Plaza önüne gelmiş ve ellerindeki bayrağı cadde üzerine sarı boya ile yazılı "Siyahi Hayatlar Önemlidir" yazısının üzerinde açmak istemişti.

Yolun polis tarafından kapatılması üzerine, Times Meydanı''na yönelen göstericiler ile karşıt grup Siyahi Hayatlar Önemlidir üyeleri arasında, yol boyunca sözlü tartışmalar yaşanmıştı.