Tuğba Özerk: Adalet Bakanı’na sesleniyorum, bana yardım edin!

Tuğba Özerk: Adalet Bakanı’na sesleniyorum, bana yardım edin!
Şarkıcı Tuğba Özerk'in, Çiftlik Bank ile çok sayıda kişiyi dolandıran 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın parasını şirketi üzerinden akladığı ileri sürülmüştü. Özerk ve avukatı, bugün Söylemezsem Olmaz programında iddiaları yalanladı. 

Şarkıcı Tuğba Özerk ve avukatı, ekranların fenomen magazin programı ‘Söylemezsem Olmaz’ın bugünkü canlı yayınında “Tosuncuk” iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

UZAKLAŞTIRMA ALDIRDIM

Tuğba Özerk, şunları söyledi: “Daha önce benim hiç görmediğim biri 2016 yılından beri. Evim mi aratılmadı, arabam mı aratılmadı. Burada avukatım da devreye girer. Annem olaya şahit ben konserdeyim. Dolaptan alkol alıp kafasına dikiyor annemin yanında. Büyük bir tazminat davası açılacak. Ben ismini bile bilmiyorum o adamın. Adalet Bakanına sesleniyorum bana yardım edin. Ben daha önce Bodrum''da sahne alırken beni telefondan aradı. Uzaklaştırma aldırdım. Annemi aradı son nefesime kadar kızının peşini bırakmayacağım dedi. Hayatımdan çıkartmak isteyince bunlar yaşanmaya başladı. Diğer şikâyetlerin kimin yaptığı hakkında isim çıkarttırdım. O adam bildiği için orayı şikayet ediyor. Bir açıklama yapmak ister misiniz dediler bana dedim ne alakası var böyle bir şey yok dedim. Devamlı yan yana fotoğrafımızı koyuyorlar. Ben bebek sahibi olmak istedim. Bazı hormonlara bakıyorlar. Benim de biri yüksek çıkmıştı. Tümör kötü huylu değil iyi huylu bir tümör. Sersemletici bir ilaç kullanıyorum.”

TUĞBA HANIMIN EV HALLERİNİ YAYINLAMIŞTI

Tuğba Özerk’in avukatı ise şöyle konuştu: “Çeşme’de başlatılmış bir program. Biz de basından bildiğimiz kadar biliyoruz. Geçen senede aynısı oldu. 2016 yılından beri bunlar oldu. Tuğba hanımın ev hallerini yayınlamıştı. Biz bu durumda Çiftlik Bankı ciddiye almadık ev adresinden dolayı şikayet de bulunduk. Soruşturma aşamasında olan bir dava bu. Biz taraf olarak dosyaya ulaşamadık basın nasıl ulaştı bu konuya. Şimdi bu haberin arkasını takip etmeyen insanlar var. Tuğba Hanım yolda yürürken öyle birine denk gelse zarar vermeyeceğini nerden biliyoruz. Bütün soruşturma işlemleri gizli tutulur. Şikayet dilekçesi yayınlansaydı işlenmiş bir suç varmış diyebilirdik. Gerekli ne kadar hukuki yerler varsa hepsine ulaşacağız. Bu yaptıkları şey taraf gösterme. İlk etapta soruşturma dosyasını görmek istiyoruz. Dün başka bir konu ile ilgili yayınlanmış bir şey vardı.”