Tuğba Özerk'ten 'Tosuncuk' iddiaları hakkında açıklama: Asılsız olduğu besbelli

Tuğba Özerk'ten 'Tosuncuk' iddiaları hakkında açıklama: Asılsız olduğu besbelli
Çiftlik Bank kurucusu, 'Tosuncuk' olarak bilinen ve şu anda cezaevinde olan Mehmet Aydın'ın parasını akladığı iddiasıyla gündeme gelen Tuğba Özerk, Mali Suçlarla Mücadele Şubesi (MASAK) tarafından inceleme başlatılan ihbar hakkında açıklama yaptı. Özerk, "Uzaklaştırma kararı aldık bu şahısla ilgili. Asılsız olduğu besbelli zaten. Yapılan bir ihbardan ibaret. Gerçek bir şey değil" dedi.

Nişantaşı''nda eşi Gökmen Tanaçar ile bir mekan çıkışı görüntülenen Tuğba Özerk, Çiftlik Bank kurucusu, ''Tosuncuk'' olarak bilinen ve şu anda cezaevinde olan Mehmet Aydın''ın parasını akladığı iddiasıyla gündeme gelmişti. 

41 yaşındaki şarkıcı, ''Tosuncuk'' lakaplı Mehmet Aydın''ın parasını akladığı iddiaları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili, yaşananların kendisini yıllardır takip eden takıntılı bir hayranının iddiaları olduğunu savundu.

Tuğba Özerk, "Uzaklaştırma kararı aldık bu şahısla ilgili. Asılsız olduğu besbelli zaten. Yapılan bir ihbardan ibaret. Gerçek bir şey değil" cevabını verdi.

Kendisini ihbar eden kişiyi şikayet ettiğini dile getiren şarkıcı, "Bu ihbar olduğu için zaten gerçekliği olabilir mi? Davalar açıldı, süreçler başlatıldı. Hakkaniyetli bir ceza alacaktır diye düşünüyorum" yorumunda bulundu.

“BEYNİMDE TÜMÖR VAR”

Özerk, geçtiğimiz günlerde çıktığı bir TV kanalında fenalaştığı görüntüler hakkında konuştu.

Beyninde iyi huylu tümör olduğunu belirten şarkıcı, "Şu an daha iyiyim, ilaçlarımı alıyorum. Beyinde bir tümör var ama iyi huylu, şu an toparladık. Sıkı bir aylık süreç geçirdim" dedi. 

Hakkında yapılan olumsuz yorumları değerlendiren Özerk, "Herkesin kendi yorumu. Gerçekler ortada, doktorum da zaten gerekli açıklamayı yaptı. Hastalığı çok fazla büyütmeyelim bence. Çok daha ağır hastalar var, onlara ayıp olmasın" diye konuştu. 

SAHNEDE DÜŞME NEDENİNİ AÇIKLADI 

Yılbaşı gecesinde Antalya''da konser veren Tuğba Özerk''in sahnedeki hareketleri olay oldu. Hayranlarının çektiği görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından şarkıcının, sahneye sarhoş çıktığı iddia edilmişti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Tuğba Özerk, dengesini kaybedip, vokalistiyle birlikte yere düşmüştü. Özerk sahnede düşmesi ile ilgili şöyle açıklama yapmıştı: “Hipofiz bezi makroadenomu tanısı konulan bir hastalıkla mücadele etmekteyim. İlaç tedavim sürmektedir. Tümör nedeniyle görme alanı bozuklukları, bilişsel bozukluk (bilinç kaybı, senkop) riski altında bir hayatım var."