TÜGVA Başkanı fena yakalandı. Yok öyle bir şey dedi bu fotoğraf yalanı ortaya çıkardı

TÜGVA Başkanı fena yakalandı. Yok öyle bir şey dedi bu fotoğraf yalanı ortaya çıkardı
Büyükada iskelesinin TÜGVA'ya kiralanan üst katı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) geçti. TÜGVA çalışanları ise mahkeme kararına rağmen polis desteği ile tahliyeye karşı çıktı. CHP İstanbul İl Başkanı dün yaptığı açıklamada, TÜGVA'nın binayı üçüncü kişilere kiraladığını duyurmuştu. TÜGVA Başkanı ise yaptığı paylaşımda kiralamanın doğru olmadığını iddia etti. TÜGVA Başkanını kiralamayı yapan organizasyon şirketinin yaptığı paylaşımlar yalanladı. 2016 yılına ait denilen fotoğraflarda insanların maskeli

İBB’ye bağlı zabıta ekipleri binanın tahliyesi için Büyükada iskelesine gitti. Zabıta ekiplerini engelleyen TÜGVA çalışanları durumu polise bildirdi. Mahkeme kararına rağmen polis tahliyeyi gerçekleştirmek isteyen zabıta ekiplerine engel oldu. Polisle zabıta ekipleri arasında arbede çıktı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Büyükada İskelesi önünde yaptığı açıklamada Adalar İlçe Başkanımız burada hakkı korurken devletin polisleri böyle bir şey yapmaz TÜGVA’nın polisleri tarafından darp edildi” dedi.

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla TÜGVA''ya kiralanan alanın 3. kişilere verildiğini gözler önüne serdi.

TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu ise Kaftancıoğlu''nun paylaştığı görsellerin 2016 yılına ait olduğunu iddia ederek söz konusu alanı kendilerinin 2018 yılında kiraladıklarını söyledi.

Canan Kaftancıoğlu, TÜGVA Başkanının paylaşımına ise, "Hakkaten hem çok sevimli hem de çok öngörülüler:) Öylesine bir öngörü ki; 2020 yılında pandemi olacağını öngörüp 2016 yılında maske kullanmaya başlatacak kadar. Görünen o ki başkanı da kandırmışlar" yanıtını verdi.

TÜGVA Başkanı Eminoğlu, Kaftancıoğlu''nun paylaşımlarından kanıt isteyince sosyal medya kullanıcıları Eminoğlu''nu söz konusu alda 2021 yılı içinde yapılan organizasyon fotoğraflarının yağmuruna tuttu.

Vatandaşlardan gelen yanıtlar şöyle;

İlgili Haberler