Tümer Metin'den canlı yayında Mesut Özil'e sert eleştiri! İsmini koruma...

Tümer Metin'den canlı yayında Mesut Özil'e sert eleştiri! İsmini koruma...
Tivibuspor yorumcusu Tümer Metin, dün oynanan Alanyaspor - Fenerbahçe maçı sonrası Mesut Özil'i sorumluluk almamakla suçladı.

Spor Toto Süper Lig''in 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor''a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 5-2''lik sonuçla galip ayrıldı.

Tümer Metin, Fenerbahçe''nin Alanyaspor''u 5-2 mağlup ettiği maçı Tivibu Spor''da değerlendirdi. Bir dönem Fenerbahçe''de de top koşturan eski futbolcu, Sarı Lacivertli takımın kaptanı Mesut Özil''in elini taşın altına koymaktan kaçındığını belirtti.

"MESUT SORUMLULUK ALMIYOR"

"47. dakikada bir frikik oldu. Bir sol ayaklı oyuncunun çok sevebileceği bir nokta. Taraflı tarafsız herkes ''hadi Mesut'' dedi. Alanyaspor''a gönül verenler, Mesut kesin atar bunu demiştir. Mesut gelip topun üstünden atladı ve Serdar Dursun vurdu. Bu çalışılmış olabilir mi? Eğer böyle bir şey çalışılmışsa buna kim karar verdi? Mesut Özil''e İsmail Hoca, ''sen topun üstünden atlayacaksın, Serdar sen vuracaksın'' mı dedi.

Bu Mesut''un oyuna yaklaşımı, ismiyle ismini koruma sevdasından gelen bir iş. Mesut Özil, taşın altına elini sokmak istemiyor. Mesut için sorun değil orda vurup, vurmaması. Çok kötü bir sezon geçiriyor olsam da ve beklenti de yüksek ise, dağa taşa vuracağımı bilsem yine de o topa vururum. İsmim bu kadar büyük ise. Mesut bütün kariyerini Türkiye''de geçirmiş olsaydı, o baskıyı bileceğinden Serdar Dursun''a ''sen git antrenmanda vurursun'' derdi."

 

İlgili Haberler