Tümer Metin'den gündemi şok edecek Valerien Ismael iddiası! Belki çok ütopik ama not edin

Tümer Metin'den gündemi şok edecek Valerien Ismael iddiası! Belki çok ütopik ama not edin
Eski milli futbolcu Tümer Metin, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael için şok bir iddiada bulundu. Metin, Ismael için, "Sezon sonunu görmeyebilir" dedi.

NutSpor YouTube kanalında Fuat Akdağ''ın moderatörlüğünü yaptığı ''Dahası da Var'' programında Tümer Metin, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael''in ilk sınavını değerlendiren Tümer Metin, "Esas, bu haftaki Alanyaspor maçında görmek lazım hocayı. İçimden bir ses Valerian İsmael sezon sonunu görmeyebilir diyor." diyerek çarpıcı bir iddiada bulundu.

İŞTE TÜMER''İN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR:

"Trabzonspor maçında Valerien İsmael''in kenardaki duruşunu beğendim. Maçın içinde, mücadeleye hakim, maçı yaşıyor. Bir referans maçı oynayacaktı ama bence bu Trabzonspor maçı değildi. Çünkü ben bilirim. Teknik direktör değişikliklerinde ilk idman temaslı geçer, kıran kırana geçer. Çata çat geçer. Oğuzhan uzun zamandır oynamayı dert etmiyordu ama geçen hafta etmiş olabilir. Gökhan Töre dakika bulamıyordu ama geçen haftayı dert etmiş olabilir. Sonra hoca tarafını belli ettiği dakika fabrika ayarları yavaş yavaş oturur."

"SEZON SONUNU GÖREMEYEBİLİR"

"Şimdi bakacağız bir sonraki sınava. Trabzon deplasmanında yüksek şiddetli bir mücadele, istek, arzu, oyuna tutunma isteği gördük. Ama iç saha maçı benim referansımdır. Rakip Alanyaspor. Valerien İsmael''in sınavı iç sahada vereceği oyunla ortaya çıkacak tablo. Bakacağız ona da. Çok ütopik bir şey söyleyeyim mi? Bunu da tutun bir yerde! Valerien Ismael sezon sonunu göremeyebilir. İçimden bir ses öyle diyor"

İlgili Haberler