Tümer Metin canlı yayında Fenerbahçeli yıldız ismin ayrılığını duyurdu: Burada artık çok zor

Tümer Metin canlı yayında Fenerbahçeli yıldız ismin ayrılığını duyurdu: Burada artık çok zor
Tivibuspor'da yorumculuk hayatına devam eden eski futbolcu Tümer Metin, Fenerbahçeli Mesut Özil'e yüklendi. Metin, Mesut'un artık Fenerbahçe'de oynamasının zor olduğunu ifade etti.

Yorumcu Tümer Metin Fenerbahçe''nin 2-1 kazandığı Konyaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Metin, Mesut Özil''in eleştirilen form durumunu, form düşüklüğünün olası sebeplerini ve takıma etkisini yorumladı.

Tecrübeli yorumcu, Mesut Özil''e yüklendiği konuşmasında yıldız orta sahanın Fenerbahçe''de miadını doldurduğunu iddia etti.

"MESUT KONUSUNDA EMİN DEĞİLİM"

Tümer Metin, Mesut Özil''in Konyaspor maçında ortaya koyduğu performans ile ilgili, "Bu tip kadroların Crespo''ya ihtiyacı olur. İrfan Can geri koşmak istemiyor. Pelkas da aynı. Arda top bizdeyken oynamak istiyor. Mesut oynamak istiyor mu emin değilim. Böyleyken biri top rakipteyken bir reaksiyon göstermek zorunda. Bu oyuncular gölge markajı yaparlar. Gözle markaj yaparlar. Topla rakip arasına girmeye çalışırsın" ifadelerini kullandı.

"AMA BURADA ARTIK ÇOK ZOR"

Tümer Metin, Mesut Özil''in takımda kalmasının zor olduğunu belirterek, "Mesut''un üst üste oynadığı 10 maç yok galiba. Yaş 30''u aştıktan sonra makine niye işliyor? Cristiano Ronaldo makinası, yani sürekli aynı ritimde aynı tempoda. Vücudu hazır bir şekilde tepki gösteriyor ona. Ritmi kaybettiğinde ancak 15-20 maç oynarsan melekeler yerine gelir. Mesut başka bir ligde olabilir. Ama burada artık çok zor" diye konuştu.

33 yaşındaki Mesut Özil bu sezon Fenerbahçe formasıyla 26 maçta forma giyerken 9 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

İlgili Haberler