Tunca Belediyesi çimento satın alacak

Tunca Belediyesi çimento satın alacak
Tunca Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü çimento satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da yer alan bilgilere göre, Tunca Belediyesi çimento satın alacak. 45000 adet (25 kg) CEM IV / B ( P ) 32,5 N R çimento alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Sözleşme imzalandıktan sonra ihtiyaca binaen sipariş tarihinden itibaren 2 ( iki ) iş günü içerisinde peyder pey 31.12.2022 tarihine kadardır.

Tarihi ve saati : 05.04.2022 - 10:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi

Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler,

Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

Tüzel kişi olması halinde, teklif mektubunu imzalayanın noter tasdikli imza beyannamesi.