Tuncay Özkan’dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Müfteriler karar veremez

Tuncay Özkan’dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Müfteriler karar veremez
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Tuncay Özkan, ‘Saray’a giden CHP’li’ iddiasıyla başlayan ve Muharrem İnce’nin ‘çete’ suçlamasıyla CHP içinde krize neden olan ‘teknede tatil’ iddiasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Kiminle tatil yapıp dost olacağıma müfteriler, yandaş medya karar veremez.” dedi.

Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın yazısının ardından, Muharrem İnce’nin CHP’de bir çetenin olduğunu iddia etmesiyle alevlenen tartışmalarda, teknedeki isimlerden biri olduğu iddia edilen Tuncay Özkan’dan çok sert bir açıklama geldi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında parti yönetimine suçlamış, Saray’a gidenin kendisi olduğu iddialarının arkasında CHP Genel Merkez’indeki ‘çetenin’ olduğunu iddia ederek, bu kişilerin geçen yaz aynı teknede tatil yaptığını öne sürmüştü.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda AKP'ye yakın medya ve İnce'yi hedef alan Özkan, “Bir bühtanın alçaklığıyla geldiğimiz noktada, çete diye yayın yapan bütün yandaş medyaya haydi oradan diyorum. Çete sizsiniz. Bundan sonra derdinizi mahkemeye anlatın. Kiminle tatil yapıp dost olacağıma müfteriler, yandaş medya karar veremez. CHP muhterislere yenilmez.” dedi.