Tunceli'de sünnet düğünü olan çocuk oynarken öldü

Tunceli'de sünnet düğünü olan çocuk oynarken öldü
Tunceli’nin Pertek ilçesinde sünnet yemeği verilen 9 yaşındaki Muhammed Ali Arslan arkadaşlarıyla bahçede oyun oynarken, fenalaştı hastaneye kaldırıldı. Pertek Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen Muhammed kurtarılamadı. Çocuğun ölüm nedeni otopside belli olacak

Ölüm nedeni otopside belli olacak

Tunceli''nin Pertek ilçesinde sünnet yemeği verilen 9 yaşındaki çocuk arkadaşlarıyla oynarken fenalaştı ve hayatını kaybetti. Muhammed''in ölüm nedeni yapılacak otopside belirlenecek.

DHA’nın haberine göre Oolay, akşam saatlerinde Pertek ilçesine bağlı Konaklar köyünde meydana geldi. Sünnet düğünü olan Muhammed Ali Arslan, arkadaşlarıyla evin yakınlarında oyun oynadı. Arslan’ın yere düşerek fenalaştığını gören arkadaşları bağırmaya başladı. Çocukların sesleri üzerine evin dışına çıkan Arslan''ın ailesi ve davetliler, çocuğun yerde cansız bir şekilde yattığını gördü. Yakınları, Arslan''ı otomobil ile Pertek Devlet Hastanesi’ne götürdü. Doktorlar yaptığı muayenede Arslan''ın yaşamını yitirdiğini belirleyerek, otopsi için Tunceli Devlet Hastanesi’ne ambulansla nakletti. Arslan’ın kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.