Türk polisi yasaklarda aç kalan hayvanları unutmadı

Türk polisi yasaklarda aç kalan hayvanları unutmadı
Korona virüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasakları devam ediyor. İnsanların evlerinde olması nedeniyle sokakta aç kalan hayvanlar, polis ekipleri tarafından beslendi.

DHA'da yer alan habere göre Korona virüs salgını nedeniyle tüm Türkiye genelinde sokağa çıkma yasakları uygulanmaya devam ediyor. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle il genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında cadde ve sokaklarda drone ile denetimler yaptı. Kısıtlama nedeniyle vatandaşlar tarafından beslenemediği için aç kalan sokak hayvanları Samsun polisi tarafından unutulmadı. Ekipler, park ve bahçelerde bulunan kedi ve köpeklere su ve mama güvercinlere ise yem vererek onları besledi.

polisler-ac-kalan-hayvanlari-elleriyle-besledi-4069-dhaphoto2.jpg

TALİMAT EMNİYET MÜDÜRÜ'NDEN GELDİ 

Samsun Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle vatandaşların beslemek için ulaşamadığı sokak hayvanlarının aç kalmaması için talimat verdi. Hayvanları beslemek için harekete geçen emniyet personeli kent genelinde bulunan park ve bahçeleri tek tek gezerek kedi ve köpeklere mama ve su, güvercinlere ise yem vererek onları elleriyle besledi.