Türk Telekom'un yönetim kuruluna Fatih Sayan ve Yiğit Bulut getirildi

Türk Telekom'un yönetim kuruluna Fatih Sayan ve Yiğit Bulut getirildi
Türk Telekom'un yönetim kurulu değiştirildi. Yönetim Kurulu Başkanlığına Dr. Ömer Fatih Sayan getirilirken yönetim kurulundaki bir isim ise dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Yiğit Bulut şimdi de Türk Telekom'un yönetim kuruluna getirildi.

Bulut daha önce de Türkiye Varlık Fonu'nun başına getirilmiş, bu görevinde kendisine tahsis edilen 850 bin TL’lik lüks makam aracı ise tartışmalara neden olmuştu. Yaptığı skandal çıkışlarla da çok defa gündeme gelen Bulut'un, devletin zirvesi tarafından kritik görevlere getirilmeye devam etmesi dikkat çekti.

BAKAN YARDIMCISI BAŞKAN OLDU

Öte yandan Türk Telekomünikasyon AŞ'nin (Türk Telekom) Yönetim Kurulu Başkanlığına, 24 Haziran seçimlerinin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcılığına getirilen AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya'nın kardeşi Dr. Ömer Fatih Sayan oldu. Sayan, daha önce de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Engin olurken, Türk Telekom'un Yönetim Kurulu'nun diğer üyeleri şu isimlerden oluştu:

"Yönetim Kurulu üyeleri; Bülent Aksu, Dr. Nureddin Nebati, Hakan Aran, Muammer Cüneyt Sezgin, Selim Dursun, Yiğit Bulut, Sefer Turan, İbrahim Eren."

İlgili Haberler