Türkiye Belediyeler Birliği 6 personel alacak

Türkiye Belediyeler Birliği 6 personel alacak
Türkiye Belediyeler Birliği 6 personel alacak. İşte detaylar…

Personel alımı ilanlarına göre Türkiye Belediyeler Birliği bünyesine 6 daimi memur alımı gerçekleştirecek. Türkiye Belediyeler Birliği bünyesine 2 daimi kamu personeli alımı yapılacağı ve alınacak unvanların ise fiziksel durumu engelli uzman yardımcısı olduğu açıklandı.

Başvuruda bulunacak adaylar için başvurular 28 Ocak 2022 tarihinden bu günden itibaren alınmaya başlanacak olup en geç müracaatlar 18-25 Şubat 2022 tarihine kadar online olarak elektronik ortamda www.tbb.gov.tr adresinde yer alan başvuru formunun doldurulması yöntemi ile yapılacak.

ANKARA BELEDİYELER BİRLİĞİ UZMAN YARDIMCISI ALIM ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların en az lisans mezunu olarak hukuk, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler, Avrupa Birliği ve Yerel Yönetimler bölümlerinden herhangi birinden mezun olma, Son başvuru tarihi itibari ile KPSS-E-KPSS en az 70 ve üzeri puana sahip olma, Geçerli olacak en az %40 ve üzeri engelli raporuna sahip olma,

Tercihen muhasebe konusunda en az 6 aylık deneyime sahip olma, Office uygulamalarında yeterli bilgiye sahip olma,

Ekip çalışmalarına uyumlu analitik düşünen ve problem çözümüne odaklı, Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını geçmemiş olma, Yazılı ve sözlü sınavdan başarılı olma şartı ile uzman yardımcı personeli alınacaktır.