Türkiye'de okullar tatil mi? Corona virüs nedeniyle okullar tatil olacak mı?

Türkiye'de okullar tatil mi? Corona virüs nedeniyle okullar tatil olacak mı?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, "Corona virüs vakası Türkiye'de de görüldü" açıklamasının ardından tedirginlik yaşayan vatandaşlar, çocuklarını okula gönderip, gönderme konusunda kararsızlık yaşıyor... Peki, Türkiye'de okullar tatil edildi mi? İşte cevabı...

Okulları tatil edildi mi?

Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan corona virüs, tüm dünyayı etkisi altına aldıktan sonra Türkiye'ye de sıçradı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa'dan Türkiye'ye gelen bir vatandaşta corona virüse rastladıklarını belirterek, vatandaşın genel sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Ancak Koca'nın açıklamaları, vatandaşları tatmin etmedi. Özellikle çocukları için tedirginlik yaşayan vatandaşlar, çocuklarını okula gönderip göndermeme konusunda kararsız kaldı. 

TÜRKİYE'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ? 

Corona virüs ile ilgili bugün gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısına, Mili Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katıldı. Bilim Kurulu'nda konuşulan konularla ilgili henüz bilgi verilmedi. 

Bakan Ziya Selçuk, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, resmi olmayan kaynaklar dışında hiçbir kaynağa itibar edilmemesi gerektiğini söylemişti. 

Ancak vatandaşlar, okulların tatil edilip edilmediğini merak ediyor. Şu ana kadar okulların tatil edildiğine dair hiçbir resmi kaynaktan açıklama yapılmadı.