Tuzla Belediyesi unlu mamüller satın alacak

Tuzla Belediyesi unlu mamüller satın alacak
Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü unlu mamüller satın alacak.

Basın İlan’da yer alan bilgilere göre, unlu mamüller alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Niteliği, türü ve miktarı: Muhtelif 25 kalemden oluşan unlu mamüller, muhtelif 3 kalemden oluşan meşrubatlar ve toplamda 10.000 adet plastik ürün seti alımı. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlanacak olup, iş 31.12.2022 tarihinde bitirilecektir. Siparişler mesaj, mail veya telefon yoluyla bir gün öncesinden bildirilecektir. 08:00 - 20:00 saatleri arasında idare tarafından belirlenecek gün ve miktarda siparişler yükleniciye bildirilecektir. Ürünler hafta içi ve hafta sonu talep edilebilecek veya teslim alınabilecektir. Yüklenici siparişi idarenin ilçe sınırları içerisinde istediği adrese teslim edecektir. İhtiyaç duyulan ürünler idare yetkililerinin istenilen miktar kadar sipariş vermeleri ve adres bildirimleri halinde peyderpey alınacak ve yüklenici belirtilen miktarı istenilen saatten bir saat önce adrese teslim edecektir.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 24.03.2022 - 12:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.