Twitter o özellikten vazgeçti

Twitter o özellikten vazgeçti
Twitter, içerisinde kullanıcılardan gelen geri bildirimler üzerine belirli kullanıcılara sunduğu sekmeli Ana Sayfa görünümünden vazgeçtiklerini duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda Twitter,  kullanıma sunduğu bir özelliği geri çektiğini açıkladı. Platform, tweetlerin algoritmaya dayalı olarak gösterildiği Ana Sayfa akışı ve ters kronolojik tasarlanmış “En Son Tweetler” başlıklarının yer aldığı sekmeli bir görünümü kullanıma sunmuştu ancak kullanıcı geri dönüşleri şirketin bu karardan hızlıca vazgeçmesini sağladı.

ŞİMDİLİK KALDIRDILAR

Donanım Haber''de yer alan bilgilere göre, Twitter, 10 Mart''ta iOS kullanıcılarına yeni bir sekmeli arayüz sunmaya başlamıştı. Özellik, henüz yaygın olarak tüm kullanıcılara sunulmadan önce kullanıcı geri bildirimlerinin olumsuz olması sebebiyle platform, şimdilik bu özelliği kullanımdan kaldırdığını açıkladı.

Twitter Destek sayfasının bir paylaşımında ''sizi duyduk'' diyerek kullanıcıların çoğunlukla kronolojik bir Ana Sayfa görünümü istediğini ve bu yüzden yeni de olsa sekmeli deneyimi şimdilik kaldırdıklarını paylaştı.

 

İlgili Haberler