Uğruna iki kişi kovuldu. Hiçbir şey olmamış gibi ekrana çıktı

Uğruna iki kişi kovuldu. Hiçbir şey olmamış gibi ekrana çıktı
MHP ile yaşanan gerilimin ardından uğruna 2 kişinin kovulduğu Habertürk TV Ekonomi Müdürü ve "Para Gündem" programının sunucusu Ebru Baki'nin hiçbir şey olmamış gibi bu sabah ekrana çıkması büyük tepkilere neden oldu.

Ebru Baki ekranda baki oldu. Medya ruhu tuz ruhu

Habertürk TV ile MHP arasında yaşanan gerilimde peş peşe gelişmeler yaşandı. MHP''nin hedefinde olan Habertürk''ten ard arda ayrılık haberleri geldi. MHP''nin Ebru Baki''yi hedef almasına tepki gösteren ve "özür dileyin" çağrısında bulunan Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir kovuldu. Ardandan da kanalın genel yayın yönetmeni Kürşad Oğuz da istifa etti.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

MHP ile yaşanan gerilimin ardından uğruna 2 kişinin işinden olduğu Habertürk TV Ekonomi Müdürü ve “Para Gündem” programının sunucusu Ebru Baki’nin bu sabah hiçbir şey olmamış gibi haberturk.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas ile ekrana çıkması büyük tepkilere neden oldu.

"PARA VE KOLTUK HIRSI"

Ebru Baki’nin yayına çıkmasını etik olmadığını belirten sosyal medya kullanıcıları "Eskiden bir dostluk, bir arkadaşlık bir vefa duygusu vardı. Şuan insanlarda para ve koltuk hırsı bu değerlerin yok olmasına neden oldu.’" ifadelerini kullandılar.

NELER YAŞANMIŞTI:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''nin "yeni anayasa taslağı" hakkında yorum yapan Habertürk TV sunucusu Ebru Baki MHP tarafından hedef gösterilmişti. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter''in Baki''ye yönelik ifadelerine ilişkinse Bülent Aydemir de canlı yayında "Bu ifadeleri aynen Ulvi Bey''e iade ediyorum" demiş ve Yönter''le Bahçeli''den özür dilemesini talep etmişti. Olayı takibense MHP Habertürk TV''ye karşı toplu bir kampanya başlatmış ve Ebru Baki ile Bülent Aydemir''i doğrudan hedef göstermişti.

ANKARA TEMSİLCİSİ KOVULDU, GENEL YAYIN YÖNETMENİ İSTİFA ETTİ

Habertürk TV ile MHP arasında yaşanan gerilimde peş peşe gelişmeler yaşandı. MHP''nin hedefinde olan Habertürk''ten ard arda ayrılık haberleri geldi. MHP''nin Ebru Baki''yi hedef almasına tepki gösteren ve "özür dileyin" çağrısında bulunan Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir kovulurken, kanalın genel yayın yönetmeni Kürşad Oğuz da istifa etti.

İlgili Haberler