Uğur Dündar Fahrettin Koca’yı yine fena yakaladı. O soruları tekrar gündeme getirdi

Uğur Dündar Fahrettin Koca’yı yine fena yakaladı. O soruları tekrar gündeme getirdi
Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya 50 milyon doz Sinovac aşısı yanında 30 milyon doz PfizerBiontech aşısının neden gelmediğini sordu. Dündar ayrıca aşı fazlası olan ülkelerde görülmemesine rağmen 3 milyon doz aşıyla, AKP MKYK ve siyasi parti liderlerini aşılayarak 'olmayan aşının' kampanyasını (!) yapmaya neden gerek duydunuz” diye sordu.

Türkiye’de Çin menşeli Sinovac şirketi tarafından üretilen CoronaVac aşısı uygulanmaya başlandı. Aşı uygulamasında sağlıkçılar dışında siyasilere aşı yapılması ise tartışmalara neden oldu.

“OLMAYAN AŞININ KAMPANYASI”
Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Nüfusunun tamamından fazla aşı stoklayan bazı ülkelerde krallar-kraliçeler bile sırası geldiklerinde aşı olurlarken, siz sadece 3 milyon doz aşıyla, AKP MKYK ve siyasi parti liderlerini aşılayarak 'olmayan aşının' kampanyasını (!) yapmaya neden gerek duydunuz” ifadelerini kullandı.

“3 MİLYON AŞIDA NİYE KALDIK”
Dündar diğer paylaşımında ise, “2020 sonuna kadar 20 milyon,2021 Ocak ayında 20 milyon ve Şubat'ta da 10 milyon olmak üzere toplam 50 milyon doz Sinovac aşısının,Mart 2021'e kadar da 30 milyon PfizerBioNTech aşısının geleceğini söylemiştiniz. Ama 3 milyon aşıda niye kalakaldık” ifadelerini kullandı.

ugur-dundar-asoi.jpg

 

İlgili Haberler