Uğur Dündar Müjdat Gezen'in sessiz sedasız yaptığı iyiliği açıkladı. Helal olsun Müjdat Gezen'e hiç kimseye ilan etmeden iyilik yapıyor

Uğur Dündar Müjdat Gezen'in sessiz sedasız yaptığı iyiliği açıkladı. Helal olsun Müjdat Gezen'e hiç kimseye ilan etmeden iyilik yapıyor
Bakırköy'de bulanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk ekmek büfesinin kimliği belirsiz kişilerce yakılması sonrası gazeteci Uğur Dündar bomba bir itirafta bulundu. Sanatçı Müjdat Gezen'le birlikte olduğu bir fotoğraf karesini paylaşan Dündar, "Gözünü halkın ucuz ekmeğine diken acımasız birileri Halk Ekmek büfelerini yakarken o, her gün Halk Ekmek'ten aldığı 300 ekmeği, MSM bahçesinde ihtiyaç sahiplerine tek kuruş istemeden dağıtıyor. " dedi.

İncirli metro istasyonun önünde bulunan ve uzun yıllardır hizmet veren Halk Ekmek büfesi, kimliği belirsiz kişilerce gece yarısı ateşe verilmişti. Gazeteci Uğur Dündar, usta sanatçı Müjdat Gezen''in yaptığı iyiliği açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dündar, Gezen''le birlikte yan yana olduğu fotoğrafını paylaşarak, "Gözünü halkın ucuz ekmeğine diken acımasız birileri Halk Ekmek büfelerini yakarken o, her gün Halk Ekmek''ten aldığı 300 ekmeği, MSM bahçesinde ihtiyaç sahiplerine tek kuruş istemeden dağıtıyor. Arkadaşın, dostun olmaktan gurur duyuyorum sevgili Müjdat Gezen..." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Bakırköy''de bulanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi''ne ait halk ekmek büfesinin kimliği belirsiz kişilerce yakılmıştı. Yangınla ilgili İstanbul İtfaiyesi’nin hazırladığı raporda büfedeki yangında herhangi bir elektriksel ateş kaynağına ve yangına sebebiyet verecek unsura rastlanamadığı belirtilmişti. 

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği''ndeki MOBESE kamera kayıtlarının izlenmesi sonucu kimliği belirsiz bir kişinin büfe içerisine girdiği, burada bir müddet kaldığı, çıktıktan kısa bir süre sonra büfeden alev ve duman çıktığının görüldüğü aktarılıp, “Bu bilgiler doğrultusunda olayın kasıtlı olarak gerçekleştiği kanaatine varılmıştır” denilmişti.