Uğur Dündar herkesi kıskandıran mesajını yayınladı

Uğur Dündar herkesi kıskandıran mesajını yayınladı
Usta Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Dündar, Twitter'dan yaptığı paylaşımla takipçi sayısının 4 milyona ulaştığını açıkladı.

Uğur Dündar takipçi rekoru kırdı

Gazeteci Uğur Dündar, Twitter''da takiçi rekoru kırdı. Twitter''da 4, Instagram''da ise 4 milyon takipçiye ulaşan Dündar, hesabından dikkat çeken iki paylaşımda bulundu.

İlk olarak Dündar, "Üfff çok sıkıldım. Temiz kalabilmek için cenderede yaşarsın, yine de çamurdan kurtulamazsın! Para almazsın, aldı iftirasına uğrarsın! Halka gerçekleri anlattığın için gelen tehditlere, doğrultulan namlulara meydan okursun. Yine yaranamazsın! Çok sıkıldım çok. Sizce haksız mıyım?" dedi.

Akşam saatlerinde bir paylaşım daha yapan Dündar, "Aaaa!.. 4 milyon takipçim olmuş! 1milyon da Instagram''da... 2011''de Doğan Grubu''ndan kendi isteğimle ayrıldığımda bir köşe yazarı "Bir ay sonra kimse arayıp sormaz" demişti. Bu zor, çetin, belâlı yolculukta beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler, güzel geceler." ifadelerini kullandı.