Ülkücü camianın kanaat önderlerinden Yavaş'a destek

Ülkücü camianın kanaat önderlerinden Yavaş'a destek
Milliyetçi camianın kanaat önderleri İYİ Parti ve CHP iş birliğinin Ankara Adayı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar’a destek vermek için kahvaltı programında bir araya geldi.

Yavaş’a, Ülkücü kanaat önderlerinden destek

Aralarında MHP teşkilatlarında ve Ülkü Ocakları’nda görev almış isimlerin de yer aldığı Ülkücü camianın kanaat önderleri Ankara Yenimahale’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Yahya Yüzüak, Ümit Yıldız ve Turgay Çalışkan’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda, İYİ Parti ve CHP iş birliğinin Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar’a destek mesajları verildi.

MHP’nin kurucu lideri rahmetli Alparslan Türkeş’in doktoru ve Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi Selim Kaptanoğlu programda yaptığı konuşmada “Ülkücü davaya 50 yılımı verdim. Başbuğun çizgisinden çıkanların “Millet İttifakı”na, “Zillet İttifakı” demesini hiçbir Ülkücünün içinde sindiremediğini görüyorum. Teröristlere ‘gerilla’ diyen bir belediye başkan adayı ve Türk Milliyetçiliğini “Ayaklarımın altına alırım” diyen bir genel başkanı yol arkadaşlığı yapmak Türk Milliyetçilerine en büyük ihanettir” dedi.

“ÜLKÜCÜLER MANSUR YAVAŞ’IN YANINDA KENETLENDİ”

Mansur Yavaş’a da destek açıklamasında bulunan Kaptanoğlu, “Ankara halkı ve ülkücü kardeşlerim Mansur Yavaş’ın yanında sımsıkı kenetlenmiştir, zaman bizi haklı çıkaracaktır” ifadelerini kullandı.