Ülkücüler Ankara Emniyeti’nin önünde toplanıyor

Ülkücüler Ankara Emniyeti’nin önünde toplanıyor
Gazetemizin yazarları başta olmak üzere milliyetçi camiaya kurulan kumpas çöktü. Henüz serbest bırakılmayan dava arkadaşları için ayağa kalkan Ülkücüler, saat 20.00’de Ankara Emniyeti önünde toplanma kararı alındı.

Gazetemizin yazarları Servet Avcı, Yavuz Selim Demirağ, Kürşad Zorlu ve Adnan İslamoğulları'nın yanı sıra Ülkücü camiadan çok sayıda isim gözaltına alındı. Ülkücülerin büyük tepkisi üzerine geri adım atmak zorunda kalan kumpasın mimarları, Avcı ve Demirağ’ı aynı gün serbest bıraktı.

Hala ifadeleri alınmayan ve gözaltında tutulan yazarlarımız için verilen tepki sosyal medyada çığ gibi büyüdü.

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, #ÜlkücüGazetecilerSerbestBırakılsın hastagi ile hala ifadeleri alınmayan Ülkücüler için tepkisini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da “Adnan İslamoğulları ve Kürşad Zorlu’nın yanındayım" açıklaması yaptı.

Ülkücüler ise yayınladıkları açıklamalarla 60 saattir ifadeleri alınmayan Ülkücüler için toplanma çağrıları yaptılar.

SAAT 20.00’DA ANKARA EMNİYETİ’NE

Yazarlarımız İslamoğulları ve Zorlu’nun yanı sıra, MHP Fatih eski İlçe Başkanı Ali Çolak, yazar Alper Aksoy ve siyasetçi Ramazan Akgün hala Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tutuluyor. İfadeleri alınmayan kumpas mağdurlarının avukatları ile görüştürülmesine izin verilmiyor.

Avukatlardan gelen açıklamaya göre, kurulan kumpasın sonlandırılması için saat 20.00'de Ankara Emniyeti’nde toplanma kararı alındı.

Elde edilen bilgilere göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde şimdiden toplanmalar başlanmış durumda.