"Ülkücüyüm ama MHP'liyim diyemiyorum"

"Ülkücüyüm ama MHP'liyim diyemiyorum"
Yerel seçimler için beka açıklamalarında bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye tepki gösteren bir vatandaş, "Ülkücüyüm ama MHP'liyim diyemiyorum" ifadelerini kullandı.

FATMA GÜL/YENİÇAĞ

Yerel seçimler için "Belediye mi beka mı diye sorarsanız, beka derim" ifadelerini kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ülkücü seçmen tepki gösterdi.

"ÜLKÜCÜYÜM AMA MHP'LİYİM DİYEMİYORUM"

Devlet Bahçeli’ye sert sözlerle yüklenen ülkücü bir vatandaş, “Belediye seçimlerine giriyoruz. Utanarak söylüyorum Devlet Bahçeli buna beka seçimi diyor. Ya kardeşim ne beka seçimi ya. Belediye başkanı seçiyoruz muhtar seçiyoruz bunu vatan millet sevgisi haline getiriyor. Böyle bir dünya var mı? Geldiğimiz nokta bak muhtarlık seçimi beka seçimidir. Devlet Bahçeli ne yapıyor ne ediyor ben anlamıyorum da şöyle bir aklını başına toplaması lazım. Artık MHP’liyim de diyemiyorum ya utanıyorum. Ülkücü olarak ben MHP’liyim diyemiyorum. Ak Partili zaten değilim. CHP’li de olamam ben. Ortada kalmış bir halimiz var. Allah beterinden saklasın diyorum ama bundan beteri daha ne olabilir?” ifadelerini kullandı.

"BU MİLLET KİMSEDEN KORKMAZ"

İktidarın herkesi korkutmaya çalıştığını da sözlerine ekleyen vatandaş, “Baştakinden korkuyorlar. Korkmayın kardeşim sen Türksün korkamazsın. Böyle bir dünya yok. Adam kendine muhalif olanları onu al içeri bunu al içeri. Ergenekon, Balyoz şu bu falan. Sahte operasyonlarla milleti topla içeri. Sana muhalif olanları da hemen korkut. Ama bu millet kimseden korkmaz hele ondan hiç korkmayız” şeklinde konuştu.

"16 YIL SONRA HIYAR KUYRUĞUNA GEÇTİ MİLLET"

Milletin kan ağladığını dile getiren vatandaş, “Ülkeyi yönetim şekli bravo anca bu kadar olur diyorum. Bu millet gerçekten kan ağlıyor. Ben gerçekten şu çadırları gördüğüm zaman vicdan azabı çekiyorum. Ülkemin insanı bunu haketmiyor. Hıyar kuyruğuna mı geçecekti bu millet. 16 yıl sonra hıyar kuyruğuna geçmiş bu millet. CHP ile bir dönem dalga geçiyorlardı gaz kuyrukları diye. İsmet İnönü gibi bir paşayla dalga geçiyorlardı. Geldikleri durum bu işte etme bulma dünyası. Bu milletin aklını başına toplaması lazım. Ekrem İmamoğlu’nun büyükşehiri almasını istiyorum. Ama yönetim olarak da Türkiye’nin artık el değiştirmesi lazım” dedi.