Ümit Davala'dan bomba Fatih Terim iddiası

Ümit Davala'dan bomba Fatih Terim iddiası
Galatasaray'da Fatih Terim'in eski yardımcısı olan Ümit Davala, GS TV'de katıldığı bir programda tecrübeli teknik adam ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Galatasaray Kulübü''nün unutulmaz isimlerinden biri Ümit Davala, GS TV''ye konuk oldu. Davala, programda gündemi belirleyecek açıklamalar yaparken, teknik direktör Fatih Terim ile ilgili flaş bir iddiada bulundu.

Davala, Sarı Kırmızılı takımın hocası Fatih Terim''in TFF Başkanı olması gerektiğini söyleyerek, Terim''in de bunu düşündüğünü açıkladı.

Davala''nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Beşiktaş''ı 6-0 yendiğimiz bir yıl vardı hatırlamıyorum. Altın yıllarımızdı onlar bizim. Fenerbahçe''yle çekişirken de şampiyon olmuştuk. Play-off diye bir şey çıkarmışlardı. Yine şampiyon olmuştuk. Sakin kalarak kupayı kaldırdık" 

"FATİH HOCA TFF BAŞKANLIĞINI DÜŞÜNÜYOR"

"Fatih Hoca, Galatasaray için mücadele ediyor ama bana sorarsan Türk futbolunu yönetmesi lazım, sadece Galatasaray''ı değil. Türk futboluna federasyonda bir başkan olarak da düşünülmeli. Zaten düşünülüyor, kendisi de düşündü. İleride bu olabilir. Hocayı oralarda görmek isteriz"

GALATASARAY BAŞKANLIĞI DA KONUŞULDU

Türk futbolunun en deneyimli teknik adamları arasında yer alan ve Galatasaray''a 8 şampiyonluk kazandıran Fatih Terim''in adı, sarı-kırmızılı kulübün başkanlığı için de geçmişti.