Ümit Dikbayır: "Ülkesindeki savaştan kaçıp, Taksim'de tepinenlere ne diyeceğiz?"

Ümit Dikbayır: "Ülkesindeki savaştan kaçıp, Taksim'de tepinenlere ne diyeceğiz?"
İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, seçim sürecinde gündeme getirilen ‘beka sorunu’ söylemlerini eleştirdi, “Her gün Atatürk’e hakaret edenlere, Barzani'nin paçavralarını havalimanlarına asılmasına ne diyeceğiz?” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, yerel seçim sürecinde; illet, şer ittifakı, beka sorunu gibi söylemlerin ortaya atılmasına tepki gösterdi.

Dikbayır, “Doğu Türkistanlı Müslüman soydaşlarımız işkence görürken, tecavüze uğrarken, onlara sessiz kalmaya ne diyeceğiz o zaman? Türk Silahlı Kuvvetlerine, ordumuza zırhlı araç, silah yapan bir fabrikanın Katar'a ve Katar ordusuna devredilmesine sessiz kalmaya ne diyeceğiz o zaman?” ifadelerini kullandı. Ümit Dikbayır konuşmasını şöyle sürdürdü:

“SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ'Nİ AİT OLDUĞU YERE KOYUN”

“Süleyman Şah Türbesi'ni üç beş çapulcu için vatan toprağımızdan kaçırmaya ne diyeceğiz? Hükûmete sesleniyorum: Götürün o türbeyi, ait olduğu yere koyun. Vatani görevini yapan 20 yaşındaki evlatlarımıza kurşun sıkan YPG'yi tam da 29 Ekim günü topraklarımızdan davul zurnayla geçirmeye, onlara yemek ısmarlamaya ne diyeceğiz?”

“OSLO, HABUR, DOLMABAHÇE KEPAZELİĞİ”

“Diyarbakır meydanında bebek katili alçak terörist başının mektubunu okutmaya ne diyeceğiz? Oslo, Habur, Dolmabahçe kepazeliğine ne diyeceğiz? Barzani'nin paçavralarını Ankara Esenboğa, İstanbul Atatürk Havalimanı'na asılmasına sessiz kalmaya ne diyeceğiz?”

"ERGENEKON, BALYOZ, KAFES KUMPASLARI”

“Alçak FETO terör örgütü onurlu Türk subaylarımıza "Ergenekon" "Balyoz" "Kafes" gibi manidar isimlerle kumpas kurarken "Türk Silahlı Kuvvetleri bağırsaklarını temizliyor, nasıl paketledik." diyenlere cevap vermemeye ne diyeceğiz?”

“ATATÜRK'E HER GÜN HAKARET EDİLİYOR”

“Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e her gün ahlaksızca, terbiyesizce, edepsizce hakaret eden zata cevap vermemeye, haddini bildirmemeye ne diyeceğiz?”

“ÜLKESİNDEKİ SAVAŞTAN KAÇAN KAZIK GİBİ ADAMLAR”

“Bizim evlatlarımız Suriye topraklarında şehit olurken ülkesindeki savaştan kaçan kazık gibi adamların plajlarımızda nargile tüttürmesine, Taksim Meydanı'nda tepinmesine ne diyeceğiz?”

İlgili Haberler