Davutoğlu - Özdağ savaşı başladı. Özdağ'ın tweetine Davutoğlu hemen karşılık verdi

Davutoğlu - Özdağ savaşı başladı. Özdağ'ın tweetine Davutoğlu hemen karşılık verdi
Gelecek Partisi’nin Zafer Partisi ve Ümit Özdağ’a yönelik paylaşımının ardından Özdağ cevap vermişti. Özdağ’ın paylaşımına karşılık Ahmet Davutoğlu’ndan geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gelecek Partisi’nin kendisini hedef alan ''Irkçılık diye siyaset olmaz'' açıklamalarına sosyal medya hesabından cevap vermişti. Özdağ, bu paylaşıma, “Gelecek Partili Serkan Özcan benim binlerce kez söylediğim şeyleri ‘Özdağ bunları söylese aynı fikirde oluruz’ diyor. Davutoğlu Türk kimliğine sahip olmadığı için bu çok mümkün değil. Atatürk’e düşman olduğu için mümkün değil. Türkiye’yi sığınmacı merkezi yaptığı için mümkün değil.” diyerek karşılık vermişti. 

AHMET DAVUTOĞLU, ÖZDAĞ’A BÖYLE KARŞILIK VERDİ

Ahmet Davutoğlu, Ümit Özdağ''a sosyal medya hesabından Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan’ın paylaşımını alıntılayarak cevap verdi. 

Özdağ ile ilgili yerli Wilders benzetmesinde bulunan Özcan paylaşımında, “Türkiye’nin yerli Wilders’lere ihtiyacı yok! Kullandığınız kışkırtıcı dil ülkemizin ve milletimizin birliği için tehdittir! İnsanımız hayat pahalılığı altında ezilirken gündemi değiştiriyor ve göçmen meselesinin aklı selimle çözülmesine manipülasyonlarınızla engel oluyorsunuz!” dedi.

Özcan paylaşımının devamında, “Biz ülkenin huzurunun, siz ise çıkacak bir yangından nemalanmanın derdindesiniz! Milli kimliğine milletimizin şahit olduğu Sn.Davutoğlu’na ilişkin yazdıklarınız, düzeyinizi gösteren bir başka nefret suçudur! Kaldı ki bu topraklarda yaşayan her bir vatandaş bizim için eşittir! Bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyi bırakıp, “bu siyasetle kime hizmet ediyorsunuz?” onu açıklayın! Bütün çabalarınıza rağmen bu ülkeyi suhuletle ve güvenle seçime götürecek, şu yıkımdan istifade etme arayışındaki “karanlık odakların” pençesinden kurtaracağız.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler