Ümit Özdağ Yeniçağ'ı ziyaret etti

Ümit Özdağ Yeniçağ'ı ziyaret etti
Yazarlarımıza kurulan kumpasın ardından, MHP Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ da gazetemize ziyarette bulundu.

MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, yazarlarının gözaltına alınması sebebiyle Yeniçağ Gazetesi’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Gazetenin İcra Kurulu Başkanı Ahmet Yabuloğlu’na gözaltılardan duyduğu hayret ve üzüntüyü dile getiren Prof. Dr. Ümit Özdağ şunları söyledi:

FETÖ operasyonları kapsamına dahil edilerek gözaltına alınan Yavuz Selim Demirağ hayatını Türk milliyetçiliği davasına adamış bir mücadele adamıdır. 2007’den bu yana Ergenekon, Balyoz ve casusluk davalarında FETÖ ile göğüs göğüse savaşmıştır. Harbiyeli Demirağ’ın Türk Ordusu için verdiği mücadeleyi Genelkurmay Başkanlarının vermediği açıktır. Keza Yeniçağ yazarı Servet Avcı ve diğer ülküdaşlarımız. Halen gözaltındaki Yeniçağ yazarları Adnan İslamoğulları ile Kürşad Zorlu’nun da en kısa sürede hürriyetine kavuşturulup yapılan yanlışlıktan dönülmesini ümit ediyorum. FETÖ son 1000 yıllık tarihimizin en büyük iç düşmanıdır. Bu düşman ile mücadele şansı böyle operasyonlarla asla sulandırılmamalıdır. Allah Ülkücü Hareketi korusun.