Umutlar Gizemle deniz kenarında yeşerdi, öğrenince gurur duyacaksınız

Umutlar Gizemle deniz kenarında yeşerdi, öğrenince gurur duyacaksınız
Bodrum’da yaşayan ailesinin yanına pandemi salgını sonrası giden genç kız, doğa ve çevre aşkıyla gönüllü olarak sahildeki çöpleri topladı. Bu anlarını gün gün sosyal medya hesabında paylaşan Gizem, “Tabi iğrenç iğrenç şeyler de denk geliyor arada. Kullanılmış, ucu iğneli şırıngalar, bebek bezleri, kadın pedleri vb. ama eldiven var diye toplamaya devam ettim” ifadelerini paylaştı.

TOLGA ŞAHİN/ YENİÇAĞ- ÖZEL HABER

Pandemi salgını nedeniyle Bodrum’a ailesinin yanına giden genç kız, Bodrum sahilindeki çöpleri gönüllü olarak gün gün topladı ve bu anlarını sosyal medya hesabında yayınladı. Paylaşımlar kısa sürede binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenildi.

“İĞRENÇ İĞRENÇ ŞEYLER DENK GELDİ”

Topladığı çöpler arasında hiç ummadığı şeyler bulunduğunu aktaran Gizem kullanıcı adlı kız, “Çöpler arasında poşetler, kapaklar, ipler, çakmaklar, şişeler, naylonlar vardı. Tabi iğrenç iğrenç şeyler de denk geliyor arada. Kullanılmış, ucu iğneli şırıngalar, bebek bezleri, kadın pedleri. İçimden küfür ediyordum böyle zamanlar ama eldiven var diye toplamaya devam ettim” ifadelerini paylaştı.

“JANDARMA GELDİ VE YASAK VAR DEDİ”

Gizem bir diğer paylaşımında ise, Derken bir gün bizi jandarma gördü. Ve dedi ki sahile gelmek yasak. Kişi başı 3180tl cezası var. Benim gözlerim doldu. Biz çöp topluyoruz dedik. Teşekkürler ama yasak dedi. Çok nazikti bu arada jandarmalar. Yazmadı bize ceza. Teşekkür ettik” ifadelerini paylaştı.

İşte Gizem’in gün gün paylaşımları:

gizem-bodrum-cop-toplama.jpggizem-bodrum-cop-toplama-2.jpggizem-bodrum-cop-toplama3.jpggizem-bodrum-cop-toplama-4.jpggizem-bodrum-cop-toplama-5.jpggizem-bodrum-cop-toplama-6.jpggizem-bodrum-cop-toplama-7.jpg