Ünal: "Kılıçdaroğlu'nu dinlerken gülüyorum"

Ünal: "Kılıçdaroğlu'nu dinlerken gülüyorum"
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, katıldığı canlı yayın programında muhalefet partisi lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

AKP Parti Sözcüsü Mahir Ünal, NTV'de katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı son açıklamaları sert bir dille eleştiren Ünal, "Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlerken artık gülüyorum" ifadelerini kullandı.

Ünal'ın açıklamaları şöyle:

Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlerken artık gülüyorum çünkü bir insanın bunları söylemesi için aklını peynir ekmekle yemesi lazım. Gözümüzün içine baka baka gerçekleri çarpıtması gerçek olmayan şeyleri gerçekmiş gibi ifade etmesi ısrarla aynı şeyleri tekrar etmesi düşünün Türkiye 16 yıldan beri ciddi anlamda faizle ve enflasyonla mücadele ediyor. Toplam bütçemizin yüzde 44'ü faiz giderlerine gidiyordu 2002'de bugün yüzde 9'u gidiyor. Daha da aşağı çekilecek. 17-25 Aralık'tan sonra ben bu partide buna şahit olmuş birisi olarak söylüyorum bu yapı deşifre olduktan sonra biz yerel seçim yaşadık 2 tane genel seçim yaşadık.

Biz gerekli temizliğimizi yaptık CHP hiçbir temizlik yapmadı. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı FETÖ'den tutuklandı. FETÖ ağzıyla konuşacaksınız sonra FETÖ'nün siyasi ayağı sizsiniz diyeceksiniz. Bu bir mitomani yani yalan söyleme hastalığı. Bu haliyle Kemal Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu'nun CHP'si bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir artık. Ya bir patoloji ile karşı karşıyasınız ya da açık bir şekilde ihanetle karşı karşıyasınız. Bu yalanların hangi birisiyle uğraşacaksınız?"

İlgili Haberler