Ünal'dan ilginç CHP çıkışı: "FETÖ sizin ikliminizde büyüdü"

Ünal'dan ilginç CHP çıkışı: "FETÖ sizin ikliminizde büyüdü"
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, "FETÖ 40 yıl sizin baskı ikliminizde büyüdü. Maskesi düştüğünde sırf bize düşman olduğu için FETÖ'ye destek oldunuz" sözleriyle CHP'ye yüklendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştirdi. 

Muharrem İnce'nin, "Meydanlarda, (bizim dönemimizde kimse kanmayacak)" şeklindeki sözlerini hatırlatan Ünal, "Sivil toplum örgütü görünümlü FETÖ terör örgütünün maskesi düştükten sonra bu hain yapıyı nasıl sahiplendiklerini güya perdelemeye kalkıyor." ifadelerini kullandı.

Ünal, şöyle devam etti:

"Siz FETÖ konusunda hiçbir zaman duyarlı davranmadınız. Sizin derdiniz irtica adı altında dindarlardı. Çocuklarımızın dinini öğrenmesine bile tahammülünüz yoktu. FETÖ 40 yıl sizin baskı ikliminizde büyüdü. Maskesi düştüğünde sırf bize düşman olduğu için FETÖ'ye destek oldunuz.  'Biz sizi uyarmıştık' diyerek küstahça bize parmak sallayanlar Allah'tan utanmıyorlarsa bari arşivlerden utansınlar.‬ ‪'Biz kanmayız' diyenler son 8 yıldır ülkemiz için her kritik dönemeçte neden FETÖ ile aynı noktada yer aldıklarını açıklasınlar."

İlgili Haberler