Star Wars'tan yeni oyun geliyor

Star Wars'tan yeni oyun geliyor
Star Wars'taki oyuna Uncharted tarzı sinematik dokunuşlar etkin oluyor. Yeni oyunu Uncharted ekibi geliştiriyor.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Uncharted serisinin arkasındaki ünlü yazar ve yaratıcı yönetmen Amy Hennig, yeni bir Star Wars oyunu için kolları sıvadı. Amy Hennig’in stüdyosu Skydance New Media, Star Wars galaksisinde geçecek oyun için Lucasfilm Games ile ortaklık kurdu.

Zengin sinematiklere sahip bir aksiyon-macera oyunu geliştirmek için yapılan son ortaklık, Star Wars için bir ilki temsil ediyor. Star Wars’ın diğer hikayeleriyle uyumlu bir senaryoya sahip olacağı belirtilen yeni oyunun, hangi karakterlere ve hangi döneme odaklanacağı ise henüz belirsiz.

Yeni Star Wars yapımının, Hennig’in üzerinde çalıştığı Uncharted oyunlarına benzer sinematik anlatımlara sahip olacağı ifade edildi. Aksiyon-macera türündeki yeni Star Wars, görünüşe göre daha önceki yapımlardan farklı olacak.

Lucasfilm Games ve Skydance New Media arasındaki anlaşma her ne kadar doğrulanmış olsa da, yeni Star Wars oyunu için çıkış tarihi paylaşılmadı. Uncharted oyunlarının arkasındaki isim Amy Hennig anlaşmayla ilgili şunu söyledi:

“Star Wars’ı 1977’de gördüğümde 12 yaşındaki beynimi nasıl yeniden şekillendirdiğini, yaratıcı hayatımı ve geleceğimi silinmez bir şekilde şekillendirdiğini sık sık anlattım. Bu galakside sevdiğim etkileşimli hikayeleri anlatmak için Lucasfilm Games ile çalışmaktan çok mutluyum.”

Önümüzdeki yıllarda Star Wars hayranlarını bolca yeni yapım bekliyor. Jedi: Fallen Order 2‘nin Respawn Entertainment’taki diğer iki oyunla birlikte geliştirilme aşamasında olduğunu biliyoruz. Ayrıca yakın zamanda Lego Star Wars: The Skywalker Saga’nın yayınlandığını hatırlatalım.

İlgili Haberler