Üniversiteli Pınar’ın katil zanlısıyla ilgili çarpıcı detay: İsmail Saymaz öyle bir paylaşım yaptı ki

Üniversiteli Pınar’ın katil zanlısıyla ilgili çarpıcı detay: İsmail Saymaz öyle bir paylaşım yaptı ki
Muğla’da 5 gündür kayıp olan ve cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in eski sevgilisi tarafından öldürüldü. Pınar’ın katil zanlısı C.M.A’nın evli olduğu ortaya çıktı.

Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in katil zanlısı C.M.A ile ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. Katil zanlısı C.M.A’nın evli olduğu detayı jandarmaya verdiği ilk ifadede yer aldı. Öte yandan gazeteci İsmail Saymaz, Pınar’ın katil zanlısı ile ilgili çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Hürriyet gazetesinden Musa Kesler’in haberine göre, gözaltındaki C.M.A. ilk beyanlarından daha önceki birçok kadın cinayeti failinin yaptığı gibi öldürdüğü kadını suçlamaya çalıştı. Failin ilk sözleri şunlar oldu:

"Pınar ile ilişkimiz vardı eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi verecektim ama sinirlendim tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm."

İSMAİL SAYMAZ’DAN ÇARPICI PAYLAŞIM

Öte yandan, Muğla’da kaybolduktan 5 gün sonra cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in öldürülmesine tepkiler sürüyor. Gazeteci İsmail Saymaz, Pınar’ın katili ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptıktan sonra hesabından sildi.

Muğla’da kaybolduktan 5 gün sonra cansız bedeni bulunan ve eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayetine tepkiler sürüyor.

edb7movwsaa5jdq.jpg

Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin’in katilinin fotoğrafını paylaştı.

Gazeteci Esra Alus’un yaptığı ve Pınar’ın katilinin evli ve bir çocuk babası olduğunu belirttiği paylaşımı alıntılayan Saymaz şu ifadeleri kullandı:

“Bu şerefsiz katilin eşine ve evladına kötü söz söylemeyin. Fakat kendisine içinizden geleni söyleyin.”

50e4e866-f1d2-4508-b68a-b7a6ff77f72b.jpg

İsmail Saymaz, yaptığı paylaşımı bir süre sonra Twitter hesabından sildi. Saymaz, sonrasında Esra Aluş’un paylaşımına ‘retweet’ yaptı.