Ünlü anketçiden bomba Erdoğan iddiası

Ünlü anketçiden bomba Erdoğan iddiası
Aksoy Araştırma'nın sahibi Ertan Aksoy ve siyasal iletişim danışmanı Suat Özçelebi, Erdoğan’ın kabuğuna çekileceğini ileri sürdü.

BirGün''nden Umut Serdaroğlu''nun haberindeki detaylara göre siyasal iletişim danışmanı Suat Özçelebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabuğuna çekileceğini öne sürdü.

Özçelebi konuşmasında “Erdoğan kendi kabuğuna çekiliyor, kendi kendine bir duvar ördü. İktidar seçmeni kriz ortamında sorgulama yaşıyor. Kararsızlarda yer alanlarda ciddi kafa karışıklığı yaratacak hamleler bunlar. Herkes büyük maddi sıkıntılar yaşarken bu tür iddialar daha kolay karşılık bulur” ifadelerini kullandı.

Ertan Aksoy ise daha Kılıçdaroğlu’nun yaptığı çıkışlara AKP’li bakanların teker teker cevap vermesine değinerek “Yapılan açıklama AKP’ye anında cevap verme ihtiyacı doğurdu. Ancak doğrudan konuya cevap vermek yerine dolaylı yoldan başka iddialar ortay atmak paniğin göstergesidir. Siyasette evet ya da hayır vardır ve bunun dışındaki yanıtlar iletişim gürültüsü yapma çabasıdır. Bu açıklamalar sadece kendi seçmenini rahatlatır, AKP’den kopan yüzde 20’lik seçmene etki etmez” dedi.

İlgili Haberler