Ünlü dizi Sen Çal Kapımı final mi yapıyor. Başrol Hande Erçel açıkladı

Ünlü dizi Sen Çal Kapımı final mi yapıyor. Başrol Hande Erçel açıkladı
FOX TV’de yayınlanan ve başrollerini ünlü oyuncular Hande Erçel ile Kerem Bursin’in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin ilk başladığı dönemdeki başarısını sürdüremediği ve bu nedenle final yapacağı iddia edilmişti. Dizinin başrol oyuncusu Hande Erçel, final iddiası ile ilgili konuştu.

FOX TV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Sen Çal Kapımı dizisi ile ilgili bomba final iddiası ortaya atılmıştı. Televizyongazetesi’nde yer alan habere göre bu iddianın arkasında, FOX TV’nin reytingi düşük dizilerle ilgili tasarrufu yatıyordu.

Buna göre performansı düşük olan dizilere acımayan bir Fox TV yöntemi mevcut. Sezon başından bu yana; Bay Yanlış, Öğretmen, Çocukluk ve Zümrüdüanka dizilerini düşük reytingler nedeniyle yayından kaldıran Fox TV, hiçbir yapıma acımayacağını da göstermiş oldu.

Fox TV ekranlarında yakın dönemde izleyicilerle buluşacak olan Savaşçı ve Yaşı 19 dizileri var. Savaşçı zaten 4 sezon başarılarla dolu bir geçmişe sahip. Yenilenen kadroda ilk kadrodan bile çok güçlü. Yani Fox TV’nin iyi reyting beklediği bir dizi. Ayrıca Şubat ayında başlaması beklenen Yaşı 19 dizisi de çok etkili bir kadroya sahip ve güçlü bir hikaye ile geliyor.

ZÜMRÜDÜANKA FİNAL YAPMIŞTI

Zümrüdüanka dizisinin final yapmasından sonra şimdilik sadece Çarşamba akşamları müsait. Ancak Şubat ayında bir dizinin daha yayından kaldırılması gerekiyor ki, Yaşı 19 ekrana gelebilsin. İşte bu noktada da en zayıf halka olarak gözüken Sen Çal Kapımı dikkat çekiyor…

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNİN HAYRANLARI MERAK EDİYORDU

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı, temmuz ayından bu yana büyük ilgi gören Sen Çal Kapımı’nın akıbeti ne olacak, dizinin hayranları şimdiden kara kara düşünüyor.

Hande Erçel ise dizinin final yapacağına yönelik iddialar üzerine açıklamada bulundu. Erçel, bu sözleriyle de aslında iddiayı ortaya atan herkesi de susturmuş oldu.

"HER İŞ GİBİ BİZİMKİ DE FİNAL YAPABİLİR" 

TV 100’e açıklamalarda bulunan oyuncu, “Bizim işimiz gayet yolunda, gayet güzel reytinglerimiz var. Güzel gidiyor, tabii ki her iş gibi bizimki de final yapabilir, zamanı gelirse. Ama şu an her şey yolunda” diye konuştu.

Kerem Bürsin ile aşk haberleri konusunda bir kez daha iyi bir arkadaş olduklarını söyleyerek, iddiaları yalanlayan Hande Erçel, çeşitli firmalardan da teklifler aldığını doğruladı.