Atilla Yeşilada Cumhurbaşkanı adayı gösterilirse neler yapacağını anlattı

Atilla Yeşilada Cumhurbaşkanı adayı gösterilirse neler yapacağını anlattı
Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, muhalefetin ortak karar olarak kendisini cumhurbaşkanı adayı göstermesi halinde yapacaklarını anlattı...

Dolar tahminleriyle bilinen ünlü ekonomist Atilla Yeşilada’dan bu kez siyaset gündemi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.

“HEDEFİM 2013 ÖNCESİNE GÖTÜRMEK OLUR”

‘Mesele Ekonomi'' isimli Youtube kanalında, muhalefetin ortak karar olarak kendisini cumhurbaşkanı adayı göstermesi halinde yapacaklarını anlatan Yeşilada; “AK Parti döneminde esas kırılmanın Gezi Eylemleridir. Hedefim ileriye götürmek değil 2013 öncesine götürmek olur.” ifadelerini kullandı.

“VİDEOLARIM ERDOĞAN’DAN FAZLA İZLENİYOR”

Cumhurbaşkanı adayı seçilirse çalışmalarını evden çıkmadan sosyal medya üzerinden yapacağını söyleyen Yeşilada, "Benim Youtube videolarım Erdoğan''ın konuşmalarından daha fazla izleniyor." dedi.

PARLAMENTER SİSTEME GEÇER MİSİNİZ?

Yeşilada, parlamenter sisteme geçer misiniz şeklindeki soruya ise, "Ben o parlamentodaki 6 siyasi partinin uygulayıcısıyım. Yani onların verdiği kararı uygularım. Tabii ki parlamenter sisteme geçsek çok iyi olur. Ama dönülmezse bile gönüllü olarak bütün yetkilerimi yardımcıma ayriyeten onu başbakan tayin edeceğim, ona devredeceğim." cevabını verdi.

İlgili Haberler