Ünlü estetikçi Akbaş koronaya yakalandı

Ünlü estetikçi Akbaş koronaya yakalandı
Samsun'da Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, korona virüse yakalandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

DHA'nın haberine göre, Samsun'da, cumartesi akşam saatlerinde yüksek ateş, kuru öksürük, yorgunluk ve kas eklem ağrıları nedeniyle Covid-19 testi yaptırdığını açıklayan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, test sonucunun pozitif olduğunu sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. 

İnstagram hesabında yaptığı açıklamayı takipçileri ile paylaşan Akbaş, "Çok değerli takipçilerim, arkadaşlarım. Bugüne kadar sizler ile sadece mesleki tecrübelerimi değil, hayatın farklı yönlerini, üzüntülerimi sevinçlerimi de paylaştım. Cumartesi akşam başlayan yüksek ateş, Kuru öksürük, yorgunluk, kas eklem ağrıları nedeniyle pazar günü Covid-19 testi yaptırdım. Sonuç 3 saat önce pozitif olarak geldi. Tüm dünyayı kasıp kavuran korona bana da ulaştı" dedi. 

"LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLALIM"

Akbaş, "Doktor arkadaşlarım gerekli tetkikleri yaptılar. Akciğer tomografisi yaptılar ve şükür tomografi temiz çıktı. Biraz önce OMÜ Tıp Fakültesi Kovid Polikliniği Dr. Mustafa Bey ile bu pozu verdik. Hocam, 'inanıyorum kısa sürede iyileşip aramıza katılacaksın' anlamında parmak işaretini gösterdi. Teşekkürler sevgili doktorum dedim ve korona pozitif olduğumu henüz öğrendiğimde aldığımız bu kare takipçilerim ile paylaşıma değer hem de bana moral olur dedim" diye konuştu.

Akbaş "Lütfen hepimiz korona konusunda daha dikkatli olalım, sağlık otoritelerimizin önerilerini dikkate alalım ve asla bana bir şey olmaz demeyelim. Yaşadığım süreci ve korona ile ilgili deneyimlerini yaşadıklarını sağlığım elverdiği ölçüde siz değerli takipçilerim ile paylaşacağım. İnşallah tablo kötüye gitmez ve tez zamanda hayata kaldığımız yerden başlarız" dedi.

 

estetik-ve-plastik-cerrahi-uzmani-akbas-koronaviruse-yakalandi-7643-dhaphoto1.jpg