Ünlü radyocu Nihat Sırdar Maliye Bakanı'nın taklidini yapınca ortalık yıkıldı. 1 saatte binlerce yorum geldi

Ünlü radyocu Nihat Sırdar Maliye Bakanı'nın taklidini yapınca ortalık yıkıldı. 1 saatte binlerce yorum geldi
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin canlı yayında “Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz?” sosyal medyada gündem oldu. Radyo programcısı Nihat Sırdar da Nebati'nin taklidini yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye’nin ekonomik gündemini TRT 1 ve TRT Haber ortak yayınında değerlendirdi. Nebati, enflasyonu tek haneye getirmeyi hedeflerini belirterek, "Türkiye 2020''de, krizdeki fırsatları değerlendiren bir ülke oldu. Son 1 yılda büyüme değil sıçrama var" dedi.

Bakan Nebati, "Yüksek büyüme, düşük cari açık, modelimizin temeli bu" görüşünü de dile getirdi.

“GÖZLERİME BAKAR MISINIZ?”

Bakan Nebati, yeni sistemdeki rakamlara ilişkin soruya ise ilginç bir yanıt verdi. Nebati, program sunucusunun son mevduat uygulamasının ardından sonuçlara dair rakamlarını sorması üzerine, “Rakam vermeyeyim şimdi. Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz gözlerimde? diye sordu.

Sunucu ise “Orada o sevinci görüyorum ama rakamları duymayı isterim. Ekonomi rakam işi” demesi üzerine Nebati şu ifadeleri kullandı:

Ekonomi rakam işi, ekonomi temenni işi, ekonomi güven işi, ekonomi istikrar işi, beklenti işi Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır” diyerek soruya net bir yanıt vermedi.

NİHAT SIRDAR: GÖZLERİME BAKAR MISINIZ

Nebati''nin söz konusu yanıtı ise sosyal medyada vatandaşların gündemine oturdu. Kullanıcılar Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımda Nebati''ye tepki gösterdi.

Radyo programcısı Nihat Sırdar da Bakan Nebati''nin taklidini yaptı. Sırdar, Twitter’dan gözlerini paylaşarak, “Gözlerime bakın. Ne görüyorsunuz?” dedi.

 

İlgili Haberler