Ünlü stratejist tarih verdi. Gram altın için bomba tahmin

Ünlü stratejist tarih verdi. Gram altın için bomba tahmin
Araştırmacı yazar ve stratejist Haluk Özdil gram altına ilişkin çok konuşulacak değerlendirmelerde bulunarak "yıl sonu itibariyle altının gramı 650 TL olacak" dedi.

Araştırmacı yazar ve stratejist Haluk Özdil, son zamanlardaki yükselişiyle dikkatleri üzerine çeken  altın fiyatlarına ilişkin iddialı bir tahminde bulundu. Sene sonunda altının gramı için 650 TL tahmininde bulunan Araştırmacı yazar ve stratejist Haluk Özdil, "Benim ölçüm, yıl sonu itibariyle altının gramı 650 TL olacak. Ancak burada bir sorun var. Türkiye, Suriye’de bir operasyona girerse, güvenliğimiz açısından böyle bir adım olursa, iç siyasette bir takım şeyler olursa altın o zaman rekor üstüne rekor kırar. Yani 800’leri bile görebilir" ifadelerini kullandı. 

"YIL SONU İTİBARİYLE ALTININ GRAMI 650 TL OLACAK"

Youtube kanalı üzerinden değerlendirme yapan Haluk Özdil''in iddialı tespitleri şu şekilde:

"Benim ölçüm, yıl sonu itibariyle altının gramı 650 TL olacak. Ancak burada bir sorun var. Türkiye, Suriye’de bir operasyona girerse, güvenliğimiz açısından böyle bir adım olursa, iç siyasette bir takım şeyler olursa altın o zaman rekor üstüne rekor kırar. Yani 800’leri bile görebilir. Harekatın altına yansıması zayıf ama etkisi olacaktır. Sabredip yatırım yapanlar için büyük para, bu yükselişler... Bu iş analiz işidir. Nokta atışı tavsiye veriyorum. Paranız erimesin diye diyorum. Kenarda mesela varsa 10 bin lira paranız erimesin diye kullanmak gerek."

İlgili Haberler