Türkiye'ye gelen ABD'li televizyoncu vatandaşın verdiği cevabı tüm dünyayla paylaştı. ''Açım''

Türkiye'ye gelen ABD'li televizyoncu vatandaşın verdiği cevabı tüm dünyayla paylaştı. ''Açım''
Türkiye'ye gelen ABD'li TV programcısı Eureka Ohara, yolda peçete satan yaşlı adamla konuştu. Yaşlı adamın cevabını tüm dünya ile paylaşan Ohara'nın videosu gündeme bomba gibi düştü.

ABD''li TV programcısı ve drag sanatçısı Eureka Ohara, geçtiğimiz günlerde Türkiye''ye geldi. Yoldaki yaşlı adamla konuşan Ohara, yaşlı adama ''''Adın ne?'''' diye sordu. Yaşlı adam ise elindeki peçeteyi satmaya çalışarak ''''Açım'''' dedi. Ohara’nın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler Türkiye’deki ekonomik durumu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Ohara’nın Instagram’da hikaye olarak paylaştığı görüntülerde Türkiye’de yaşlı bir adamın elindeki selpakları Ohara’ya satmaya çalıştığı görüldü. Adamın ne yapmaya çalıştığını anlamayan Ohara, yaşlı adama İngilizce olarak “Adın ne?” ve kamerayı işaret ederek “Buradaki arkadaşlarıma merhaba de” dedi.

Yaşlı adam Ohara’nın söylediklerini anlamayarak sadece “Açım” demekle yetindi. Yaşlı adamın isminin “Açım” olduğunu sanan Ohara ise, “Açım, tanıştığıma memnun oldum Açım” dedi.

Yaşlı adamın geçinmek için peçete satmaya çalıştığı görüntüler birçok kişinin tepkisini çekti.

İlgili Haberler