Uzunköprü Belediyesi biyosidal ürün satın alacak

Uzunköprü Belediyesi biyosidal ürün satın alacak
Uzunköprü Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü biyosidal ürün satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da “Biyosidal ürün ve sarf malzeme alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.” Denildi.

Niteliği, türü ve miktarı :7 Kalem Muhtelif Miktarlarda Biyosidal Ürün Satın Alınacaktır.

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Uzunköprü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün Keşan yolu üzeri 1. km de ki deposuna teslim edilecektir. Sözleşme imzalandıktan sonra 15 takvim günü içerisinde ürünler teslim edilecektir.

Tarihi ve saati :25.04.2022 - 14:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Teklif edilecek biyosidal ürünler T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından halk sağlığı alanında vektör kontrolünde kullanılmak üzere üretim veya ithalat ruhsatı ile piyasaya sunulmasına izin verilmiş olmalıdır. İstekliler bu durumu tevsik edecek ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından onaylı Biyosidal Ürün Ruhsatlarının asıllarını veya noterce onaylı suretlerini teklifleri ile birlikte sunacaklardır.