Antepli oyuncu merdiven çıkar gibi Emirhan’ın sırtına bindi! Hakem devam etti...

Antepli oyuncu merdiven çıkar gibi Emirhan’ın sırtına bindi! Hakem devam etti...
Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakaya hakme Arda Kardeşler ve VAR'ın verdiği kararlar damga vurdu.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig''in 21''inci haftasında Gaziantep FK''yı konuk etti. Kritik mücadele Vodafone Park''ta oynandı. Heyecan dolu müsabakada Arda Kardeşler düdük çaldı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık diliminde yaşananlar sonrası müsabakanın hakemi Arda Kardeşler taraftarın tepkisini çekti.

PENALTI BEKLENTİSİ

Müsabakanın ilk yarısının son anlarında hava topu mücadelesinde Beşiktaş''ın genç oyuncusu Emirhan İlkhan ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Djilobodji''nin müdahalesi sonrasında bir süre yerde kalan genç futbolcu ve takım arkadaşları penaltı bekledi.

VAR UYARMADI

Mücadelenin hakemi Arda Kardeşler yaşanan pozisyon sonrası oyuna devam kararı verdi. Riva''da bulunan VAR odasından bir uyarı gelmeyince maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

HANGİ KARAR VERİLMELİYDİ?

Hakem Arda Kardeşler''in verdiği tartışmalı karar beIN Sports''un Trio programında Lale Orta, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım tarafından değerlendirildi. Üç yorumcu da pozisyonun penaltı olması gerekteği yönünde birleşti.  

İlgili Haberler